Karjalanpiirakat

Karjalanpiirakat

Rapsakan rukiista.

Valmistamme käsin perinteisiä karjalanpiirakoita normaalikokoisista (noin 12 cm) piempiin kahvipöytäpiirakoihin (noin 8 cm). Valikoimaamme kuuluvat tuore- ja raakapakastepiirakat. Kuori on aitoa ruista ja täytevaihtoehtoina on riisi, peruna tai ohra. Riisipiirakoita on saatavina myös laktoosittomana ja vegaanisena.

Tarjoamme perinteisiä karjalanpiirakoita raakapakasteena suurtalouspakkauksissa, riisi-, peruna- ja ohratäytteellä. Piirakat on pakattu laatikkoon, joka sisältää 250 piirakkaa. Tarjoamme myös raakapakastepiirakoita kuluttajapakkauksissa, näissä täytteenä on riisi. Piirakat on pakattu 12 kappaleen muovipusseihin. Laktoosittomat raakapakastepiirakat on pakattu 30 kappaleen pusseihin.

Paisto-ohje: Lado jäiset piirakat voidellulle uunipellille ja paista 275-300°C asteisessa uunissa. Piirakat ovat kypsiä, kun niiden pinta on rapsakka (n. 15-25 min). Voitele heti voisulalla.

Kypsän karjalanpiirakan ravintosisällöt

KARJALANPIIRAKKA, RIISI

Ainesosat: riisi, ruisjauho, vehnäjauho, vesi, täysmaito, voi ja suola - sisältää laktoosia

Ravintosisältö / 100g:
Energiaa: 200 kcal
Rasvaa 8,5g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,3g
Hiilihydraatteja 28,7g josta sokereita 0,3g, josta laktoosia 2,9g
Proteiinia 4,6g
Suolaa 0,9g
Ravintokuitua 4,0g

KARJALANPIIRAKKA PERUNA Vähälaktoosinen

Ainesosat: perunahiutale, ruisauho, vehnäjauho, vesi, voimaito ja suola - vähälaktoosinen

Ravintosisältö /100g:
Energiaa: 147 kcal
Rasvaa 2,7g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,6g
Hiilihydraatteja 24,4g josta sokereita 0,8g
Proteiinia 3,0 g
Suolaa 1,0 g
Ravintokuitua 6 g
Laktoosia 0,5 g