Karjalanpiirakat

Karjalanpiirakat

Rapsakan rukiista.

Valmistamme käsin perinteisiä karjalanpiirakoita normaalikokoisista (noin 12 cm) piempiin kahvipöytäpiirakoihin (noin 8 cm). Valikoimaamme kuuluvat tuore- ja raakapakastepiirakat. Kuori on aitoa ruista ja täytevaihtoehtoina on riisi, peruna tai ohra. Riisipiirakoita on saatavina myös laktoosittomana ja vegaanisena.

Tarjoamme karjalanpiirakoita raakapakasteena paistopisteisiin tarkoitetuissa suurtalouspakkauksissa (250 kpl/ laatikko) ja kuluttajapakastepusseina 12 kpl (riisi, peruna, ohra, vegaaniriisi) ja 30 kpl (laktoositon riisi).

Raakapastepiirakoiden paisto-ohje: Lado jäiset piirakat voidellulle uunipellille ja paista 275-300°C asteisessa uunissa. Piirakat ovat kypsiä, kun niiden pinta on rapsakka (n. 15-25 min). Voitele heti voisulalla.

Voidellun karjalanpiirakan ravintosisällöt

KARJALANPIIRAKKA, RIISI

Ainesosat: riisi, ruisjauho, vehnäjauho, vesi, täysmaito, voi ja suola - sisältää laktoosia

Ravintosisältö /100 g:
Energia 729 kJ (174 kcal)
Rasva 4,8 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2,9 g
Hiilihydraatit 25,9 g, joista sokereita 4,2 g
Ravintokuitu 6,0 g
Proteiini 5,3 g 
Suola 0,9 g
Laktoosi 3,8 g

 

KARJALANPIIRAKKA PERUNA Vähälaktoosinen

Ainesosat: perunahiutale, ruisauho, vehnäjauho, vesi, voimaito ja suola - vähälaktoosinen

Ravintosisältö /100g:
Energiaa: 607 kJ (147 kcal)
Rasvaa 3,5 g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,6 g
Hiilihydraatteja 24,4 g josta sokereita 0,8 g
Proteiinia 3,0 g
Suolaa 1,0 g
Ravintokuitua 6 g
Laktoosia 0,5 g

KARJALANPIIRAKKA, RIISI laktoositon

Ainesosat: riisi, ruisjauho, vehnäjauho, vesi, laktoositon maitojauhe, voi ja suola.

Ravintosisältö /100 g:
Energia 465 kJ (111 kcal)
Rasva 2,1 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,2 g
Hiilihydraatit 25,9 g, joista sokereita 4,2 g
Ravintokuitu 6,0 g
Proteiini 2,9 g 
Suola 0,9 g
Laktoosi 0 g